Xarxes Socials

Aconsegueix nous clients i fidelitza els que ja tens. Connecta les xarxes socials a la teva web amb icones socials, publicacions de Twitter, botons M’agrada de Facebook i moltes altres senzilles eines socials.

  • Presència a les diferents xarxes socials com facebook, twitter, instagram...
  • Intensifica la interacció
  • Campanyes específiques
  • Estudiem i dissenyem els perfils socials

El registre del Domini li permetrà assegurar la protecció del seu nom o marca a Internet, al mateix temps que dotarà a la seva pàgina Web d’una adreça fàcil de recordar.

Els nostres Plans d’allotjament Web estan dissenyats per donar resposta a les necessitats més exigents, deixant la complexitat de l’administració dels servidors a les nostres mans.

Oferim solucions integrals en quant a programació i disseny Web, cada projecte es realitza de forma personalitzada i a mida del client. Web adaptada a tots els dispositius.

Ens encarreguem del disseny de botigues en línia enfocades a aconseguir vendes. Treballem amb plataformes (CMS) especifiques i optimitzades.

Si no estàs als buscadors ets invisible per la majoria de la gent, per això no pots prescindir de la gran oportunitat que representa un bon posicionament en els principals buscadors.

Connecta la teva web amb icones socials, publicacions de Twitter, botons M'agrada de Facebook i moltes altres eines socials.

Actualment els codis QR tenen múltiples usos per a les empreses. Es poden implementar en tota classe de comerços per accedir a la informació de la teva empresa, en pàgines web per accedir a la carta o menú d’un bar o restaurant, per promocions i ofertes especials, etc ..

Imatge Corporativa, creació de logos, targetes de visita, catàlegs, etc.