Posicionament Web i SEO

No és suficient tenir una Web, si no estàs als buscadors ets invisible per la majoria de la gent, per això no pots prescindir de la gran oportunitat que representa un bon posicionament. Les claus per escalar posicions a Google són codi net i ràpid, apostar per les paraules clau correctes i la creació de continguts de qualitat a la teva web. 

Oferim un dels millors serveis de posicionament i promoció en els principals buscadors nacionals i internacionals, augmentant de manera considerable els resultats de la seva Web. Donem d’alta la seva Web en més de 1.400.000 buscadors i directoris d’Internet, amb això aconseguim augmentar la seva popularitat a la xarxa de manera espectacular i en un temps rècord.

Recordi: Un bon posicionament Web en els buscadors incrementa notablement les visites i les vendes.

Si vols que la teva web tingui realment èxit a Internet i comenci a generar clients, cal dedicar temps i treball al seu posicionament en cercadors, de manera que clients potencials trobin el teu servei o producte abans del que ofereix algun altre.

Estudi de paraules clau
Sens dubte una de les accions més importants que es realitzen per tenir un excel·lent posicionament web, les paraules claus són aquelles que les persones escriuen dins de la caixa dels cercadors, és a partir d'elles que sabem el que les persones realment estan interessades a conèixer.

Optimització del codi
El primer pas perquè la teva web comenci a posicionar bé és un codi optimitzat i orientat cap al posicionament. Hi ha una sèrie d'etiquetes de cadascuna de les teves pàgines que són les més revelants per posicionar la teva web, així com una sèrie de components que ajuden a recopilar informació sobre la teva web i l'estructura que el compon.

Creació de continguts
Google valora la constància i qualitat dels continguts del web. Si un usuari troba el que està buscant, es millorarà la teva posició a Google perquè li resulti útil a més gent; per això és molt important que els continguts siguin clars i ben redactats.

Disseny Pàgines Web

 

Oferim serveis de creació i disseny de pàgines web. Realitzem un disseny web funcional, estudiant cada detall per arribar al teu públic potencial.

Disseny Web Responsive

 

No disposar d'un disseny web responsive suposa que tres de cada deu persones que arriben al teu lloc web no podran veure-la correctament.

Disseny de Botigues online

 

Ens encarreguem del disseny de botigues en línia enfocades a aconseguir vendes. Treballem amb plataformes (CMS) especifiques i optimitzades.

Continguts de qualitat

 

El text de la teva web estarà redactat amb valor afegit per periodistes amb experiència en mitjans de comunicació.

Posicionament en Cercadors

 

Les estratègies de SEO o posicionament en cercadors són imprescindibles per a l'èxit de qualsevol negoci per atraure clients.

Xarxes Socials

 

Connecta la teva web amb icones socials, publicacions de Twitter, botons M'agrada de Facebook i moltes altres eines socials.


Visita també...

  • Guia de Restaurants
  • Revista Crae