Internet

La elevada competitivitat i la globalització dels mercats fa necessària la presencia a Internet de les empreses, no tant sols com a mitjà publicitari sinó com a part integral del seu negoci.

Internet permet que la seva empresa estigui present en qualsevol part del món a un cost molt baix, multiplicant el seu nombre de clients potencials i les seves possibilitats de negoci, alhora que millora la seva gestió i la seva competitivitat.

Avui en dia Internet es un mitjà de comunicació imprescindible, tant per oferir informació com per rebre-la. Sens dubte, el estar present en la xarxa no es suficient ja que moltes Webs pateixen de dissenys confusos i idees equivocades. Amb nosaltres la seva presencia tindrà un disseny personalitzat i atractiu i, per damunt de tot, amb una funcionalitat concreta.

La majoria de les empreses arriben a la conclusió de que no només necessiten una Web, sinó que el que necessiten és un aliat tecnològic expert en Internet.

Per nosaltres la creació d’una Web és el primer pas perquè el client entengui i utilitzi Internet; a partir d’aquí, treballem per augmentar al màxim la rendibilitat de la seva inversió.

En un món com el de Internet, on la renovació tecnològica es constant, una Web necessita tenir professionals qualificats pendents sempre de les últimes novetats en tecnologia i disseny.

Mitjançant les eines necessàries i tota la tecnologia disponible, mantenim i potenciem constantment els continguts de les seves pàgines segons les seves necessitats.

Disseny Pàgines Web

 

Oferim serveis de creació i disseny de pàgines web. Realitzem un disseny web funcional, estudiant cada detall per arribar al teu públic potencial.

Disseny Web Responsive

 

No disposar d'un disseny web responsive suposa que tres de cada deu persones que arriben al teu lloc web no podran veure-la correctament.

Disseny de Botigues online

 

Ens encarreguem del disseny de botigues en línia enfocades a aconseguir vendes. Treballem amb plataformes (CMS) especifiques i optimitzades.

Continguts de qualitat

 

El text de la teva web estarà redactat amb valor afegit per periodistes amb experiència en mitjans de comunicació.

Posicionament en Cercadors

 

Les estratègies de SEO o posicionament en cercadors són imprescindibles per a l'èxit de qualsevol negoci per atraure clients.

Xarxes Socials

 

Connecta la teva web amb icones socials, publicacions de Twitter, botons M'agrada de Facebook i moltes altres eines socials.


Visita també...

  • Guia de Restaurants
  • Revista Crae