Creacions Alt Empordà

CRAE és líder en registre de dominis a la província de Girona. Oferim solucions integrals en quant a programació i disseny Web, cada projecte es realitza de forma personalitzada i a mida del client.

Registre de Dominis
El registre del Domini li permetrà assegurar la protecció del seu nom o marca a Internet, al mateix temps que dotarà a la seva pàgina Web d’una adreça fàcil de recordar. També és recomanable registrar totes les terminacions possibles amb el nom del Domini escollit, per tal d’evitar que altres persones o entitats es puguin apropiar d’una variant del seu nom, les més comuns són: .com .net .org .info .es .cat .eu

Allotjament Web
Els nostres Plans d’allotjament Web estan dissenyats per donar resposta a les necessitats més exigents, deixant la complexitat de l’administració dels servidors a les nostres mans. Un dels nostres objectius és donar el millor servei d’allotjament Web, per aconseguir això és imprescindible un bon suport… superarem les seves expectatives.

Programació i Disseny Web
Oferim solucions integrals en quant a programació i disseny Web, cada projecte es realitza de forma personalitzada i a mida del client. Des d’una Web bàsica, on tan sols es vol tenir presència a Internet, juntament amb correus electrònics personalitzats per reforçar la imatge de l’empresa. Fins a una Web corporativa (amb o sense botiga virtual), orientada a empreses que desitgin tenir una presència notòria i de qualitat a Internet. Es tracta de donar als seus clients de manera pràctica i eficient, informació de novetats, productes, promocions, etc. de manera que la pàgina serveixi de presa de contacte i fidelització pels visitants, a part de reforçar considerablement la política de màrqueting de l’empresa.

Alta i Posicionament en Buscadors
No és suficient tenir una Web, si no estàs als buscadors ets invisible per la majoria de la gent, per això no pots prescindir de la gran oportunitat que representa un bon posicionament en els principals buscadors. Oferim un dels millors serveis de posicionament i promoció en els principals buscadors nacionals i internacionals, augmentant de manera considerable els resultats de la seva Web. Donem d’alta la seva Web en més de 1.400.000 buscadors i directoris d’Internet, amb això aconseguim augmentar la seva popularitat a la xarxa de manera espectacular i en un temps rècord.

Recordi: Un bon posicionament Web en els buscadors incrementa notablement les visites i les vendes.

Campanyes de Publicitat
Gestionem i optimitzem les seves campanyes de publicitat per què obtingui els millors rendiments.

Registre de Dominis

El registre del Domini li permetrà assegurar la protecció del seu nom o marca a Internet, al mateix temps que dotarà a la seva pàgina Web d’una adreça fàcil de recordar.

Allotjament Web

Els nostres Plans d’allotjament Web estan dissenyats per donar resposta a les necessitats més exigents, deixant la complexitat de l’administració dels servidors a les nostres mans.

Disseny Web

Oferim solucions integrals en quant a programació i disseny Web, cada projecte es realitza de forma personalitzada i a mida del client. Web adaptada a tots els dispositius.

Botiga Online

Ens encarreguem del disseny de botigues en línia enfocades a aconseguir vendes. Treballem amb plataformes (CMS) especifiques i optimitzades.

Posicionament Web

Si no estàs als buscadors ets invisible per la majoria de la gent, per això no pots prescindir de la gran oportunitat que representa un bon posicionament en els principals buscadors.

Xarxes Socials

Connecta la teva web amb icones socials, publicacions de Twitter, botons M’agrada de Facebook i moltes altres eines socials.

Codis QR

Actualment els codis QR tenen múltiples usos per a les empreses. Es poden implementar en tota classe de comerços per accedir a la informació de la teva empresa, en pàgines web per accedir a la carta o menú d’un bar o restaurant, per promocions i ofertes especials, etc ..

Disseny Gràfic
Imatge Corporativa, creació de logos, targetes de visita, catàlegs, etc.