Vinícola del Nordest

Vinícola del Nordest
Disseny web, Web E-Commerce, Posicionament web

Disseny de web E-Commerce responsive, s'adapta als diferents formats de dispositius mòbils més actuals, com tablets i smartphones, millorant la navegació i visibilitat en cercadors. Preparada per Botiga Online.

Vinícola del Nordest és un celler de criança i embotellat de vins amb denominació d'origen Empordà, es troba situat a Mollet de Peralada, Girona, Alt Empordà

Web: www.vinicoladelnordest.com

Disseny Pàgines Web

 

Oferim serveis de creació i disseny de pàgines web. Realitzem un disseny web funcional, estudiant cada detall per arribar al teu públic potencial.

Disseny Web Responsive

 

No disposar d'un disseny web responsive suposa que tres de cada deu persones que arriben al teu lloc web no podran veure-la correctament.

Disseny de Botigues online

 

Ens encarreguem del disseny de botigues en línia enfocades a aconseguir vendes. Treballem amb plataformes (CMS) especifiques i optimitzades.

Continguts de qualitat

 

El text de la teva web estarà redactat amb valor afegit per periodistes amb experiència en mitjans de comunicació.

Posicionament en Cercadors

 

Les estratègies de SEO o posicionament en cercadors són imprescindibles per a l'èxit de qualsevol negoci per atraure clients.

Xarxes Socials

 

Connecta la teva web amb icones socials, publicacions de Twitter, botons M'agrada de Facebook i moltes altres eines socials.


Visita també...