Rosas Inmobiliarias

Rosas Inmobiliarias
Disseny web, Web d'Immobiliària, Posicionament web

Disseny web amb component d'inmobiliària responsive, s'adapta als diferents formats de dispositius mòbils més actuals, com tablets i smartphones, millorant la navegació i visibilitat en cercadors.

Agència Rosas Immobiliària, (Alt Empordà, Girona) especialistes en lloguers, compres i vendes d'habitatges de temporada a Roses i els seus voltants.

Web: www.rosasinmobiliarias.com

 

Disseny Pàgines Web

 

Oferim serveis de creació i disseny de pàgines web. Realitzem un disseny web funcional, estudiant cada detall per arribar al teu públic potencial.

Disseny Web Responsive

 

No disposar d'un disseny web responsive suposa que tres de cada deu persones que arriben al teu lloc web no podran veure-la correctament.

Disseny de Botigues online

 

Ens encarreguem del disseny de botigues en línia enfocades a aconseguir vendes. Treballem amb plataformes (CMS) especifiques i optimitzades.

Continguts de qualitat

 

El text de la teva web estarà redactat amb valor afegit per periodistes amb experiència en mitjans de comunicació.

Posicionament en Cercadors

 

Les estratègies de SEO o posicionament en cercadors són imprescindibles per a l'èxit de qualsevol negoci per atraure clients.

Xarxes Socials

 

Connecta la teva web amb icones socials, publicacions de Twitter, botons M'agrada de Facebook i moltes altres eines socials.


Visita també...