Posicionament Web

No és suficient tenir una Web, si no estàs als buscadors ets invisible per la majoria de la gent, per això no pots prescindir de la gran oportunitat que representa un bon posicionament. Les claus per escalar posicions a Google són codi net i ràpid, apostar per les paraules clau correctes i la creació de continguts de qualitat a la teva web. 

Oferim un dels millors serveis de posicionament i promoció en els principals buscadors nacionals i internacionals, augmentant de manera considerable els resultats de la seva Web. Donem d’alta la seva Web en més de 1.400.000 buscadors i directoris d’Internet, amb això aconseguim augmentar la seva popularitat a la xarxa de manera espectacular i en un temps rècord.

Recordi: Un bon posicionament Web en els buscadors incrementa notablement les visites i les vendes.

Si vols que la teva web tingui realment èxit a Internet i comenci a generar clients, cal dedicar temps i treball al seu posicionament en cercadors, de manera que clients potencials trobin el teu servei o producte abans del que ofereix algun altre.

Estudi de paraules clau
Sens dubte una de les accions més importants que es realitzen per tenir un excel·lent posicionament web, les paraules claus són aquelles que les persones escriuen dins de la caixa dels cercadors, és a partir d’elles que sabem el que les persones realment estan interessades a conèixer.

Optimització del codi
El primer pas perquè la teva web comenci a posicionar bé és un codi optimitzat i orientat cap al posicionament. Hi ha una sèrie d’etiquetes de cadascuna de les teves pàgines que són les més revelants per posicionar la teva web, així com una sèrie de components que ajuden a recopilar informació sobre la teva web i l’estructura que el compon.

Creació de continguts
Google valora la constància i qualitat dels continguts del web. Si un usuari troba el que està buscant, es millorarà la teva posició a Google perquè li resulti útil a més gent; per això és molt important que els continguts siguin clars i ben redactats.

Registre de Dominis

El registre del Domini li permetrà assegurar la protecció del seu nom o marca a Internet, al mateix temps que dotarà a la seva pàgina Web d’una adreça fàcil de recordar.

Allotjament Web

Els nostres Plans d’allotjament Web estan dissenyats per donar resposta a les necessitats més exigents, deixant la complexitat de l’administració dels servidors a les nostres mans.

Disseny Web

Oferim solucions integrals en quant a programació i disseny Web, cada projecte es realitza de forma personalitzada i a mida del client. Web adaptada a tots els dispositius.

Botiga Online

Ens encarreguem del disseny de botigues en línia enfocades a aconseguir vendes. Treballem amb plataformes (CMS) especifiques i optimitzades.

Posicionament Web

Si no estàs als buscadors ets invisible per la majoria de la gent, per això no pots prescindir de la gran oportunitat que representa un bon posicionament en els principals buscadors.

Xarxes Socials

Connecta la teva web amb icones socials, publicacions de Twitter, botons M’agrada de Facebook i moltes altres eines socials.

Codis QR

Actualment els codis QR tenen múltiples usos per a les empreses. Es poden implementar en tota classe de comerços per accedir a la informació de la teva empresa, en pàgines web per accedir a la carta o menú d’un bar o restaurant, per promocions i ofertes especials, etc ..

Disseny Gràfic
Imatge Corporativa, creació de logos, targetes de visita, catàlegs, etc.