Programació i Disseny Web

Oferim solucions integrals en quant a programació i disseny Web, cada projecte es realitza de forma personalitzada. Des d’una Web bàsica, on tan sols es vol tenir presència a Internet, fins a una Web corporativa orientada a empreses que desitgin tenir una presència notòria i de qualitat a Internet.

Es tracta de donar als teus clients de manera pràctica i eficient, informació de novetats, productes, promocions, etc. de manera que la pàgina serveixi de presa de contacte i fidelització pels visitants, a part de reforçar considerablement la política de màrqueting de l’empresa.

Perquè una web repercuteixi en majors beneficis per a una empresa, ha de comunicar als seus potencials clients el missatge que aquesta vol de manera adequada. A Creacions Alt Empordà oferim webs amb una estructura funcional i un contingut adequat perquè el missatge arribi nítidament al receptor.

  • Web adaptada a qualsevol dispositiu
  • Disseny personalitzat i adaptat a la teva imatge corporativa
  • Pàgina web autogestionable
  • Vinculació amb xarxes socials
  • La web es desenvoluparà en Català i Castellà.
  • Posicionament i manteniment en buscadors
  • Instal·lació de Google Analytics, estadístiques de visita
  • Suport tècnic en tot moment
Registre de Dominis

El registre del Domini li permetrà assegurar la protecció del seu nom o marca a Internet, al mateix temps que dotarà a la seva pàgina Web d’una adreça fàcil de recordar.

Allotjament Web

Els nostres Plans d’allotjament Web estan dissenyats per donar resposta a les necessitats més exigents, deixant la complexitat de l’administració dels servidors a les nostres mans.

Disseny Web

Oferim solucions integrals en quant a programació i disseny Web, cada projecte es realitza de forma personalitzada i a mida del client. Web adaptada a tots els dispositius.

Botiga Online

Ens encarreguem del disseny de botigues en línia enfocades a aconseguir vendes. Treballem amb plataformes (CMS) especifiques i optimitzades.

Posicionament Web

Si no estàs als buscadors ets invisible per la majoria de la gent, per això no pots prescindir de la gran oportunitat que representa un bon posicionament en els principals buscadors.

Xarxes Socials

Connecta la teva web amb icones socials, publicacions de Twitter, botons M’agrada de Facebook i moltes altres eines socials.

Codis QR

Actualment els codis QR tenen múltiples usos per a les empreses. Es poden implementar en tota classe de comerços per accedir a la informació de la teva empresa, en pàgines web per accedir a la carta o menú d’un bar o restaurant, per promocions i ofertes especials, etc ..

Disseny Gràfic
Imatge Corporativa, creació de logos, targetes de visita, catàlegs, etc.